Momó Rádió felnőtteknek

A boldog gyerekekért, és a boldog felnőttekért.

Kik segítenek az óvónéniknek?

Nem fokozom tovább a kíváncsiságodat!

Elárulom.

A kedves kis manók, akik ezután MINDIG a rendelkezésedre állnak és mindent megtesznek azért, hogy Neked könnyebb legyen a

Momó rádió manói.

  • Aranyosak – mondod – de nem érek rá rádiót hallgatni. Így is folyton el vagyok havazva. Gyakran érzem úgy, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok. Mikor hallgassak rádiót?
  • Nos – munkaidőben.
  • Na, kapnék én, ha a munkaidőmben rádiót hallgatnék. Ki vigyázna addig a gyerekekre?
  • Te vigyázol. A rádióadás a gyerekeknek szól, ezért úgy kell használni, hogy az egész csoport egyszerre hallgathassa veled együtt.

 

  • A mai gyerekek a tv-t sem bírják két percnél tovább, pedig ott kép is van. Egyszerűen elképzelhetetlen hogy leüljenek rádiót hallgatni. Ma a nyüzsgő, színes képek világában, a számítógépes programok idején elavult és népszerűtlen a rádióhallgatás a gyerekek körében.

 

Csakhogy ez a rádió már nem az a rádió!

 

Ideje másként gondolkodni a rádió felhasználásáról az óvodában!

Engedd meg, hogy bebizonyítsam, hogy ez a gyerekrádió kivételes lehetőség Neked is és a gyerekeknek is!

Vajon miért mondogatják újra és újra a kedvenc mondókákat? Miért kérik mindig a jól ismert meséket? Mert érzelmileg kötődnek hozzá.

Megszerették! Várják! Örömmel ismernek rá!

Ugyan ezen az elven működik ez a rádió is. Momó manó és társai elbűvölik a kicsiket, naponta találkozva a szívükbe zárják őket. Ezek a kis manók beszélnek a gyerekekhez a műsorok között.

Nem csak véletlenszerűen következő dalok, versek, mesék ezek, hanem nagyon is tudatosan, tervszerűen összeállított tartalom, ami teljesen illeszkedik az óvodai tevékenységekhez, napirendhez.

Bármikor kapcsolod be, ott, abban a pillanatban használni tudod a gyerekek között. Mindig aktuális, mindig gyerek közeli, mindig illeszkedik az évszakhoz, mindig nagyon magas színvonalú. Mindig magyar, mert itt csak magyar gyerekzenék, mesék és versek hallhatók. Mindig értékes, nem tévedhetsz vele, a tartalmat szakemberek válogatják össze.

Nem véletlenül nyerte el ez a rádió a 3. legjobb európai gyerekbarát tartalom címet.

A mesék, zenék mellett a kíváncsiságukat, tudásvágyukat is kielégíthetik az érdekes témákat körüljáró beszélgetések, melyekben a kis manók felnőttektől kapnak megnyugtató választ a kérdéseikre.

Az egész műsor mesei keretbe ágyazottan jut el a gyerekekhez, akik ha rendszeresen hallgatják, a rádiót, megszeretik a kedves kis manócskákat, várni fognak rájuk, örömmel tanulnak tőlük.

 

  • Ez szép! De mindig zsákba macska lesz nekem, hogy mi szól éppen a rádióban?
  • Éppen ez a lényeg, hogy nem! Tudatos lehetsz a használatában. Minden héten elküldjük számodra e-mailben – ha feliratkozol hírlevél küldő rendszerünkre, – hogy melyik napon melyik mese, vers, mondóka, milyen beszélgetés hangzik el.
  • Abban is segítünk, hogy ezekhez milyen barkácsolási ötletet, kísérletet, megfigyelést, szabályjátékokat kínálhatnál fel a gyerekeknek.
  • Az egyes műsorok helye állandó és teljesen illeszkedik az óvodai napirendhez. Minden nap ugyanakkor van a zenés torna, a mese, a mondókázás, a vers sáv és az altatódal is.

Egyéni ötleteiddel, véleményeddel te is alakíthatod majd a rádió műsorát, lehetőséget adunk a folyamatos kapcsolattartásra, oda figyelünk a kéréseidre.

Segítség neked hétről hétre, napról napra, folyamatosan.

Használd ki!

 

Ingyenes lehetőség számodra, hogy több sikerélmény érjen, hogy eredményesebb lehess, hogy mindig olyan tartalmat biztosíts a gyerekeknek, ami igazán építi őket.

Most tagja lehetsz egy olyan közösségnek, akik nyitottak az újra. Jelentkezz az új Momó program tesztelői közé!

Merj nyitni az újra, merj nagyot álmodni!

„Az álmok mindig egy számmal nagyobbak, amikor kapjuk őket, hogy belenőhessünk.”

Ha még nem tetted meg iratkozz fel hírlevelünkre most!

http://momoradio.hu/hirlevel/

 

Hogyan hallgathatod a Momó Rádiót?

Így:

http://momoradio.hu/musorainkrol/hogyan-tudod-hallgatni-a-momo-radiot/

 

Olvass tovább! kattints ide

Vélemény, hozzászólás?

Momó Rádió felnőtteknek © 2015 Frontier Theme