Momó Rádió felnőtteknek

A boldog gyerekekért, és a boldog felnőttekért.

A POM-POM Együttes műsorai

Pom-Pom EgyüttesZenés utazás Bohóciába

 

Egy igazi cirkuszi hangulatot idéző bohóc-előadás, amelyben a zenekar tagjai bohócjelmezben zenélnek és a cirkusz állataival, szereplőivel ismertetik meg a gyermekeket.

 

 

A szereplők:

Tocsi bohóc, aki a gyermekek között „vezényli” irányítja az előadást

Lujza a szépséges bohóc-kisasszony, (valójában Attila a basszusgitáros bohóc-kisasszony jelmezben) akinek nem sikerülnek a varázslások, és kiderül róla, hogy Lukréciánál (Tocsi bohóc szerelménél) sem szebb

Lajos és Gábor bohócok, akik látványos jelmezeikben a varázslások, mutatványok és játékok részesei, és biztos zenei „hátteret” biztosítanak a műsorhoz.

A műsor cirkuszi bevonulóval kezdődik, majd a közös köszönés (Hello, szia, énekelj) a kis bohócok (a gyermekek) Tocsi bohóccal elutaznak Bohóciába, ahol egy nagy közös meneteléssel (Orrom krumpli, hajam kóc) megérkeznek a cirkuszba. Itt varázscilinderből varázsolnak (izgalmas hangeffektek segítségével) majd a varázsbőröndből is elővarázsolják a Lukréciát, a cirkusz állatait, és kitalálhatják az első játékban, hogy milyen „láthatatlan” hangszeren játszik Lajos, a zenebohóc. És ismét jönnek a cirkuszi állatok: a majmok (Majom rock’n roll), és a „félelmetes” fogatlan Leó, az oroszlán (kitömött óriásbáb) aki a gyermekek között harapdálja a legbátrabb gyermekek kezét ezzel is bizonyítva, hogy ő nem is olyan félelmetes. A második játék egy igazi cirkuszi mutatvány: kötéltánc. A közönség soraiból kiválasztott gyermekek esernyővel a kézben egyensúlyoznak végig a „15 m magasan kifeszített” kötélen. A műsor végén visszakoriznak a gyerekek Bohóciából egy igazi záró rock’n roll-lal (Görkori rock ’n roll).

 

Vakáció

A “VAKÁCIÓ” című műsorunkban a történetet iskolai környezetbe helyezve adjuk elő. A Pom-Pom Általános Iskola utolsó tanítási napján Zoli tanár bácsinak meggyűlik a baja Bendegúzzal, a rosszcsont diákkal, aki mindent elkövet azért, hogy az órákon ne legyen rend. Pistike a kitűnő tanuló is felel földrajzból, Andris pedig a táncórán jeleskedik. E műsorunkat is sok-sok humoros betéttel, a gyermekeket folyamatosan bevonva adjuk elő, miközben a Pom-Pom együttes legnépszerűbb dalai hangzanak el élőben.

Bővebben: kattints ide

Vélemény, hozzászólás?

Momó Rádió felnőtteknek © 2015 Frontier Theme