Momó Rádió felnőtteknek

A boldog gyerekekért, és a boldog felnőttekért.

Kalandárium

kalendárium Kalandárium

Gyermek műsor

„Saját dalokat előadni fantasztikus érzés, főleg, ha a közönség is velem énekel „

– vallja ezt Kanta Judit a 2014. évi Picur ViaDal győztes énekese.

Véleménye szerint engedjük a gyermekeket szárnyalni, hiszen képletesen fogalmazva: nekik még vannak szárnyaik. Talán eme gondolatoknak köszönheti a Zabszalma együttes dalszerzője és alapítója a már említett sikert is.

A legújabb elismeréseket viszont már a saját nevével fémjelzett „Kalandárium” gyermekműsorban kapta, melyben Boronyák Adrienn hegedűssel és Cséber József gitárossal tovább képviselik a 2008-ban megjelent „Égvilággá dalolom és a 2010-ben „Kalandárium” címmel világot látott két lemez kapcsán a közönség által már megszeretett zenei stílust.

A közel háromnegyed órás program keretében a gyerekek a dal és a versek segítségével megismerkedhetnek a Bennünket körülvevő világ hangjaival, saját magukat is belevarázsolhatják a költők által megálmodott helyszínekre. A műsorban felhangzik a jól ismert „Kakukk” hangja, eljárhatjuk a méhek táncát a tavaszi réten, elárulja titkos románcát a Hold, és amikor a kikeleti langy ködben, egy puha pihe a szellőre röppen, lesz ott tánc, meg vigalom…

 

Elérhetőség:

bibapka@gmail.com

+36-70/340 60 27

Momó képek 3

Updated: 2015-05-24 — 10:37

Vélemény, hozzászólás?

Momó Rádió felnőtteknek © 2015 Frontier Theme